Mikä Gastrodontti?

Vuosina 2013-2015 kirjoittelin blogia nimeltä Gastrodontti makujen viidakossa. Kirjoittelin siinä ohessa artikkeleita maailman ruokakulttuureista milloin mistäkin näkökulmasta. Alustana Blogger kävi pian tunkkaiseksi ja homma jäi hetkeksi aikaa. Valmistuin muutama vuosi sitten kultasepäksi ja työskentelen alan liikkeessä joka paikan höylänä, 3d-mallintajana, valokuvaajana, mainosgraafikkona, myyntineuvottelijana, nettisivunikkarina ja välillä ihan myös kultaseppänä. Nykyään painotus on siirtynyt verkkokaupan puolelle jossa hoituu myös digitaalinen markkinointi, sisällöntuotanto, markkinointioptimointi ja analytiikka. Woocommerce, Google, Facebook, Hubspot, Mailchimp ja mitä näitä on. Näissä töissä olen tutustunut WordPressiin lähempää ja kun aikaa oli kulunut tarpeeksi, ajattelin toimittaa vanhat Makujen viidakon blogiartikkelit jäsennellympään muotoon. Jatkossa reseptit ja artikkelit ovat erillään toisistaan ihan vaan asioiden selkeyden vuoksi. Perhe on kasvanut nelihenkiseksi, vaimoni Gastrodonna työskentelee kokkina, mutta fine dining & fuusio-kierteellä tehdyt jutut ovat enemmän minun heiniäni. Gastrotintti on kasvanut koululaiseksi joka arvostaa hyvää juustoa ja osaa sanoa pastan päätteeksi jo sujuvasti Molto bene! Edellisestä perhe on kasvanut pienellä Gastrotirpalla joka myöskin rakastaa välimeren makuja. Omien sanojensa mukaan tämän kolmivuotiaan lempiruokaa on ”pastapaketti”

Moni resepti on kehittynyt vuosien varrella, sillä olen käyttänyt vanhaa blogia perheen reseptikirjana, tällä uudella reissulla päivitän vanhoja reseptejä uusiin kuoseihin. Mutta oikeastaan ne eivät enää ole pelkästään omiani, sillä Gastrodonna tuo mukanaan Tampereen trendikkäimmästä ravintolasta saamansa kikat ja niksit. Perheen kanssa sovittiin myös että tässä kevään aikana järjestetään maailmanympärysmatka maailmankartalla, syödään joka maasta jotakin ja blogataan koko reissu reseptien ja valokuvien kera. Tervetuloa mukaan reissuun kaikki lukijat, niin vanhat kuin uudetkin!
Hyvässä seurassa pitkä matka tuntuu lyhyemmältä — Izaak Walton
post