- reilusti marinara-kastiketta
- 400g katkarapuja
- 1 prk tonnikalaa
- 1 keltainen paprika
- 1 rkl hummerifondia
- 2 tl kapriksia
- sitruunapippuria
- sitruunamehua
- tilli-sitruunatuorejuustoa nokareina ennen juustoraastetta
- juustoraastesekoitus parmesaania, mustaleimaemmentalia ja hyvin kypsytettä cheddaria
- päälle provencale-yrttiseosta
Sulata katkaravut ja valuta ne huolellisesti. Sekoita kipossa katkaravut, hummerifondi, kaprikset, sitruunapippuri ja sitruunamehu. Valuta tonnikala ja sekoita se katkaraputäytteeseen. Leikkaa paprika suikaleiksi.
Täytä pizza tasaisesti ja lado paprikasiivut kauniisti pizzan päälle. Lopuksi pudottele tuorejuustonokareita päälle. Päällystä juustoraasteella ja mausteeksi provencalea.