Ainekset:
2tl fenkolinsiemeniä
2tl jeeraa eli juustokuminaa
n.3dl mustia oliiveja
n.3dl vihreitä oliiveja
2tl raastettua appelsiininkuorta
2tl raastettua sitruunankuorta
3 silputtua salottisipulia
hyppysellinen kanelia
4rkl valkoviinietikkaa
5rkl oliiviöljyä
2rkl appelsiininmehua
1rkl pilkottua tuore minttua
1rk pilkottua tuore persilijaa
Valmistus:
Paahda fenkolinsiemenet ja jeera eli juustokumina pannulla. Anna siementen jäähtyä. Pane oliivit, appelsiini- ja sitruunaraaste, salottisipulit, kaneli ja paahdetut siemenet kulhoon.
Vatkaa pienessä kulhossa etikka, oliiviöljy, appelsiinimehu, minttu ja persilija. Kaada seos oliivien päälle ja sekoita. Peitä ja säilytä jääkaapissa. Valmiita syötäväksi parin päivän päästä.