- 4-6 keskikokoista vihreää chiliä, siemenet poistettuna
- 2 salottisipulia, karkeasti pilkottuna
- 5cm pätkä inkivääriä raastettuna
- 2.5cm pätkä galangalia tai 1 tl valmista murskaa
- 2 kynttä valkosipulia murskattuna
- 1 Korianteripuska juurineen (pese juuret huolellisesti)
- 2 tuore sitruunaruohon varsi tai 6rkl valmista sitruunaruohotahnaa
- 1 limetti, kuori raastettuna ja mehu puristettuna
- 8 kaffirlimetin lehteä, revittyinä
- 1 rkl korianterin siemeniä murskattuina
- 1 tl jeeraa jauhettuna
- 1 tl kokonaista mustapippuria murskattuna
- 2 tl kalakastiketta
- 3 rkl kookoskermaa
Sekoita blenderissä tahnaksi. Lisää kookoskermaa vain sen verran että terät pysyy liikkeessä. Tarkista maku. Jos kaipaa suolaa, lisää kalakastiketta, jos on liian hapan lisää sokeria, jos kaipaat happamuutta, lisää limettimehua. Tästä satsista tulee currya n. 8 hengelle. Säilyy ilmatiivissä rasiassa jääkaapissa kolmisen viikkoa.