Taas ollaan sen asian äärellä, ettei lähikaupasta löydy samoja aineksia kuin New Orleansissa. Silloin nämä täytyy tehdä itse. Onneksi reseptit ovat simppeleitä. Tämä kastike on tosi lähellä kuuluisaa Russian Dressing-kastiketta, joka on ehkä kaikkein paras majoneesipohjainen voileipäkastike. Tämä on silloin toiseksi paras. Meillä tätä ja russian dressingiä tehdään voileipien täytteeksi ehkä liiankin usein jos vaa’alta kysyy. Po’boy leipiin tämä kuuluu olennaisesti. Öljyllä ja sitruunamehulla laimennettuna tämä toimii hyvin myös salaatinkastikkeena.
Cajun Remoulade
- 3dl majoneesia, mieluiten itse tehtyä
- 2rkl kreolisinappia
- 2 vartta kevätsipulia hienoksi silputtuna
- 1rkl piparjuuritahnaa
- 1rkl Bayou blendiä (kaupan cajun-maustekin käy, mutta niissä on yleensä suolaa joten ole varovainen ettei mene liian suolaiseksi.)
- 1rkl sitruunamehua
- 1rkl kurkkusalaattia (käytän surutta Felixiä, se on hyvää)
- 1tl Worcestershire-kastiketta
- 1 valkosipulin kynsi puristettuna.
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Valmistelu:
Silppua kevätsipuli ja purista valkosipuli.
Valmistus:
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Anna maustua 10 minuuttia jääkaapissa.
Kyllä on hienot sivut sinulla, ja paljon mielenkiintoisia ohjeita! Palailen paremmalla ajalla tutkailemaan lisää, koska varmasti löytyy paljon uutta kokeiltavaa. 🙂
Kiitoksia. WordPress-alustan virittelyssä on alkuun paljon työtä, mutta alun jälkeen helpottuu. Sitten kun palikat on paikallaan, tämä on oikeastaan aika ihana blogialusta.