3 dl sinappijauhetta
1 dl valkoista sokeria
1 dl fariinisokeria
1 dl muscovadosokeria
6 dl kuohukermaa
2 kananmuna
4 rkl konjakkia
2 tl sherryetikkaa
Mittaa sokerit ja sinappijauhe kattilaan. Sekoita ne yhteen ettei tule paakkuja. Sekoita joukkoon kuohukerma ja kananmuna vispilällä ja sekoita tasaiseksi. Laita kattila liedelle ja kuumenna kunnes sinappi sakenee. Sekoita nuolijalla tarkkaan pohjaa myöten koko ajan koska sinappi palaa pohjaan helposti. Kun sinappi on hetken kuplinut kuin sula magma, ota sinappi pois liedeltä ja anna jäähtyä. Mausta konjakilla ja sherryetikalla. Konjakin voi lisätä jo keitettäessä, jolloin alkoholi haihtuu ja sinapista tulee pehmeämpää. Jälkikäteen lisätyssä on äkäisempi alkoholin potku.
Nautitaan runsaasti kinkun ja muiden jouluherkkujen kera.