- 4-5 valkosipulin kynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 170g vuohenjuustoa
- 1 1/2 tl paprikajauhetta
- 2.5dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2-3 rkl kapriksia
- 1/2 maalaisleipä
Valmistelu:
Nosta vuohenjuusto jääkaapista huoneenlämpöön puoli tuntia ennen käyttöä.
Valmistus:
Kuumenna uuni 190 asteeseen ja grillivastukset päällä. Laita kuorimattomat valkosipulinkynnet uuninkestävään pannuun ja pirskottele oliiviöljyä päälle. Nosta pannu uuniin ja paahda valkosipulit pehmeiksi, eli noin vartin verran. Ota pannu uunista ja anna valkosipulien jäähtyä. Sekoita sillä välin paprikajauhe ja vuohenjuusto tahnaksi. Purista paahdettu valkosipuli ja 1 rkl oliiviöljyä tahnaan ja sekoita tasaiseksi. Siivuta maalaisleipä sentin siivuiksi. (Halutessasi voit myös grillata siivut rapeiksi.) Levitä tahnaa leivälle, nosta aurinkokuivattu tomaatti ja muutama kapris leivälle ja tarjoile.